FÖRSTÖRING AV HÅRDDISKAR

Vi erbjuder destruktion av hårddiskar och andra typer av datamedia, som t.ex. backupband, CD/DVD, USB-minnen, minneskort och mobiltelefoner. Vi kan även arbeta med destruktion av datamedia som innehållit information rörande Sveriges säkerhet.

För största möjliga flexibilitet kan vi utföra destruktion i antingen våra egna lokaler, eller hos er. Vi arbetar i samklang med standarder såsom ISO/IEC 21964, ISO /IEC 27040.
För att du ska få ut bästa möjliga utifrån aktuella regelverk så är det oss du ska kontakta, vi hjälper dig!

Destruerade hårddiskar

FAST PRIS

För mindre mängd hårddiskar och andra datamedia kan dessa sändas till oss via rekommenderad försändelse för destruktion.
Startpris är 995 kr för upp till 4 hårddiskar. Tillkommande hårddiskar kostar 199kr/st upp till 50 hårddiskar, därutöver 149 kr/st.

I tjänsten ingår ett destruktionsintyg.

Observera att inga datamedia får skickas innan du har fått en bekräftelse med ordernummer från oss!

DESTRUKTION PÅ PLATS

För stora mängder datamedia, eller för verksamheter där datamedia inte kan transporteras från sin nuvarande plats, kan vi erbjuda destruktionen i nära anslutning till er IT-miljö. Det som behövs är ett utrymme på cirka 10 m². Utrymmet behöver gå att nå utan trappor, alternativt med en kraftigare hiss.

Pris för destruktion på plats: 995 kr/h, med en tillkommande etableringskostnad.

Kontakta oss för att få en offert på destruktion i era egna lokaler!

DESTRUKTIONSAVTAL

Ställer era kunder krav på att ni som företag skall ha ett aktivt avtal för destruktion av hårddiskar och andra datamedia?
Rödsvart har destruktionsavtal som gäller för destruktionstjänst i våra lokaler eller i era lokaler uppdelat på ett antal tillfällen per år.

Kontakta oss för att få en offert på destruktionsavtal!